Siirry sisältöön

Referenssit

Valittuja paloja töistämme

Vantaan Taksi ja Maatio

 

Vantaan Taksi Oy

Vantaan Taksi Oy on dynaaminen ja perinteitä kunnioittava vantaalaisten taksiautoilijoiden omistama yhtiö, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1949. Vantaan Taksi palvelee erityisesti yritysten ja organisaatioiden sekä myös julkisen sektorin vaativia kuljetuksia ammattitaidolla.

Vantaan Taksi ja Maatio

Remove Timanttityöt Oy

Remove Timanttityöt Oy on rovaniemeläinen yritys joka tarjoaa monipuolisia timanttiporaus- ja timanttisahauspalveluita, purkutöitä sekä asbestipurkutöitä koko Pohjois-Suomen alueella.

Remove Timanttityöt ja Maatio

Remove Timanttityöt ja Maatio

PasiKuikka ja Maatio

 

PasiKuikka Oy

PasiKuikka Oy tarjoaa edulliset ja monipuoliset ratkaisut tilapäiseen WC-tarpeeseen. Olipa kyseessä tapahtuma, juhla tai vaikka rakennustyömaa – PasiKuikka löytää oikean ratkaisun tarpeisiisi!

PasiKuikka ja Maatio

Rakennustoimisto Nousiainen Oy

Rakennustoimisto Nousiainen Oy on vuodesta 1972 asti Uudellamaalla toiminut laadukas ja luotettava rakennusliike, jonka toimialoihin kuuluvat erityisesti liike- ja teollisuusrakentaminen sekä julkinen rakentaminen.

Rakennustoimisto Nousiainen ja Maatio

Rakennustoimisto Nousiainen ja Maatio

Katsastuskontti ja Maatio

 

Katsastuskontti Oy

Katsastuskontti on luotu monipaikkakuntaisesti ja asiakaslähtöisesti, jotta katsastaminen palvelupisteissä olisi kaikille mahdollisimman vaivaton ja leppoisa kokemus.

Katsastuskontti ja Maatio

Buukkaa maksuton kartoitus